Täna oli teine kord, kui üritasime Hansuga teha ahjukartuleid küüslauguga. Esimene kord läks luhta. Põhjust tegelikult ei teagi.. Panime küll meeletult palju küüslauguküüni sisse, kuid mingit maitset kahjuks polnud. Aga lõhn oli selle eest vähemalt vägev :D Ega tegelikult tänagi väga õnnestunud see tegemine :(
Panime kartulitele peale sellist segu, mis koosnes õlist, sidrunipiprast, soolast, kuivatatud tillist ja küüslauguküüntest. Tundus, et see segu toob edu, aga kartulid jäid siiski veidi maitsetuks.
Ehk oskab keegi öelda, kuidas õnnestuks saada seda mõnusat ja tervislikku küüslaugu maitset juurde? :)
Ehk oskab keegi öelda, kuidas õnnestuks saada seda mõnusat ja tervislikku küüslaugu maitset juurde? :)
Pead küüslaugu pressi vahel pastaks pigistama ja siis segule sisse segama.
ReplyDeleteMe tegime mõlemad korrad nii, aga ei ole toiminud :(
DeleteKui nüüd natuke mõelda, siis äkki peaks just lõikama noaga viilud, sest muidu pressib mahlad välja?!
DeleteAga maitse oli isegi hea ja ma hiljem kasutasin seda segu kartulite keetmisel (see oli isegi enam-vähem küüslaugune).
ReplyDeleteVõib-olla olekski pidanud sellel seista laskma?!
Delete