Sunday 24 March 2013

Imeline neljapäev!

Meie "impro" pasta :D

Päev algas juba kell 7 hommikul, kuna päike tungis nii hirmsasti aknast sisse. Tõusime musuga ja alustasime igaüks omi iluprotseduure :D Seejärel pakkisime asjad kokku ja sõime seda ülimaitsvat pastat. Aeg oli sealmaal, et viisime kotid autosse ja alustasime sõitu Rakvere poole - JEEEHHHHUUUUUUUUU!!! :) Sõit möödus väga lõbusalt ja head muusikat kuulates.


Põhjus, miks me Rakverre läksime, oli see, et me tahtsime minna Aqva spaasse. Oli vaja üht lõõgastavat päeva, mis aitaks argimuredest ja -mõtetest eemale. Kui kohale jõudsime, tabas meid üllatus, sest suur parkla oli äärest ääreni täis juba kell 10 hommikul!!! Võite siis arvata, kui palju rahvast sees oli. Aga sellegipoolest oli meil väga tore. Kõige rohkem meeldis saunamaailm, sest seal oli väga palju erinevaid saunu ja muid saunamaailmale vastavaid, hmm, asju?! :D No näiteks kividel kõndimine ja jalavannid jms. Aga ega veepark väga palju alla jäänudki saunamaailmale.


Kui spaas käidud, läksime uudistama Rakvere Põhjakeskusesse. Lugesime poed üle, et kas ikka tõesti on seal 80 poodi :P Kui poetiir sai tehtud, avastasime, et kell on alles nii vähe, et mida edasi teha. Istusime autos Põhjakeskuse ees ja senikaua kui mõtteid mõlgutasime, tegime lausa 40 minutit lollitamispilte :D Lõpuks sai otsustatud, et suundume tagasi kodu poole ja kui midagi huvitavat tee peale jääb, siis hüppame läbi. Väike-Maarjas tegimegi väikse peatuse: tsekkasime tarbekaupade poe üle ja ostsime toidupoest jäätist.


Enne kui päris kodu jõudsime, hüppasime veel poest läbi, et söögimaterjali osta. Tegime jälle pastat, aga seekord veidi teistsugust "impro" pastat :D Õhtu lõpul mängisime veel Uno kaarte ja vaatasime Selgeltnägijate tuleproovi ning lõpuks oligi aeg tuttu minna :)

2 comments:

  1. Lahe päev :))
    Hea pilt kaardist, panid meelega kõige pikema küünega sõrme sinna peale jah :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meile kaa meeldis :)
      Panin selle küünega, sest sellel oli kõige ilusamini veel värvi peal :D

      Delete