Monday 9 June 2014

Hetke lemmikud!

Heia!

Maikuu on juba sellise tuhinaga mööda läinud, et pole arugi saanud. Kõik eksamid ja geodeesia suvepraks on aja nii ära võtnud, et kole lausa :( Kuid kolmapäeval on viimane eksam ja oiii kus siis alles hakkan suve nautima!
Praegu tahaksin Teile aga pajatada oma praegustest lemmik toodetest. Ma ei kujutaks suve ilma nendeta ette. Need on lihtsalt asendamatud, eriti kombona koos.
Alustaksin toodete rääkimisest paremalt. Kõige esimene sealt on Vidal Ice Gel dušigeel laimi ja mentooliga. Mis saaks parem olla, kui kuumal suvepäeval võtta üks kosutav külm dušš koos jahutava ja värskendava efektiga dušigeeliga?! See puhastab kogu palavusest kleepuva keha nii siidise ja pehme vahuga ning annab kehale ja meelele särtsu juurde oma imelise lõhnaga. Pärast kuivatades tunned, kuidas keha on nii kerge, nii kerge - tahaks hõljuda lausa.
Paremalt teine on Dove GoFresh ihupiim kurgi ja rohelise teega. Kurgi ja rohelise tee lõhn on alati kindel valik. See on nii värske ja mahe. Ihupiim on parajalt vedel, et piisab vähesest kogusest, et kogu keha saaks kreemitatud. Imendub see mõnede sekundite jooksul ning jätab naha väga pehmeks. Ja mis veel imehead - ka sellel on jahutav efekt!!
Ja kõige viimaseks on jäänud The Body Shop piparmündi jahutav jalasprei. See pudel on mind saatnud juba vähemalt 3 aastat ja on kohe, kohe oma lõppu leidmas. Toode on olnud asendamatu kaaslane jalavalude ja lihtsalt väsinud jalgade puhul. Jalasprei turgutab imekiirelt jalad ellu.
Aaaaaaah, Te ei kujuta ette, mis ülimõnus kombo see on! Kogu keha suriseb mõnust :D Tunned end vabana kui lind.

Kuidas jahutate end Teie kuumal suvepäeval? Ehk on veel mõni super toode, millest ma ei tea, kuid Teie teate? :)

4 comments:

  1. Kust see Vidal Ice Gel dušigeel pärit on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu mäletamist mööda sai see Rimist ostetud, kuid ma ei garanteeri, et need nüüd olemas on. Jogurtiga on kindlasti alles, aga just need Ice Gel-id..

      Delete
    2. Aitäh info eest, lähen vaatan sealt. Igasugu piparmündi ja mentooliga asjad on mulle väga meeltmööda, kuid dušigeeli pole siiani veel proovinud. Ehk läheb õnneks :)

      Delete
    3. Armastan samuti mentooliga asju, need on nii värskendavad :)
      Loodan, et läheb õnneks. Tahaks ka ise sama poest eest leida, kui vana otsa saab.

      Delete