Tuesday 17 June 2014

Vitamin Well vs Vitamineral

Heihospti!

Eksamid on nüüdseks läbi saanud ja olen jõudnud ennast sellest suurest trallist ka välja puhata.
Täna tahtsin rääkida Teile kahest pealtnäha üsna sarnasest joogist. Põhjuse andis üks väga kummaline maitseelamus. Tahaksin teada, kas ka Teil on sellist maitset ette tulnud :D

VITAMIN WELL EVERYDAY

Lisainfo(LINK): Tegu on väga maheda õunamaitselise joogiga, mis sisaldab väga suures koguses vitamiine ja mineraalaineid. Esimesi on lisatud jooki kokku 7: B3-, B5-, B12-, C-, E-vitamiinidele lisaks ka foolhapet ja biotiini. Mineraalainetest on esindatud magneesium, tsink ja seleen.
Ühe joogi ära joomisel saad 100% C-vitamiini ning foolhappe soovitavast päevast kogusest, ülejäänud vitamiinide ja mineraalainete vajaduse rahuldab Everyday 50% ulatuses.
Suhkrut on ka Everydays sama vähe kui teistes Vitamin Well jookides ehk 4,2 grammi 100ml kohta, mida on isegi vähem kui piimas.
Minu arvamus: Pudeli kuju kohta ütleks nii palju, et mulle väga meeldib tema kuju. Selline armas tagasihoidlik ja väga hea tugevusega, mis ei lähe käe all lössi. Maitse poolest on see äärmiselt mõnus - õrn, kuid siiski väga maitsekas. Maitseb nagu limonaad, ainult et ilma gaasita ja sisaldades endas palju kasulikke aineid. Hinna ja koguse suhe on veidike krõbe, kuid vahel ikka võib lubada midagi nii head ja kasulikku :) Oli tunda, et see mõjus hästi minu kehale ja vaimule.


VITAMINERAL POWER

Lisainfo(LINK): Power on võimas vitamiinijook. Nagu täiskiirusel väravasse lendav jalgpall. See sisaldab B-grupi vitamiine (B3, B5, B6, B12), C-vitamiini ning magneesiumi, mis aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele ning annavad oma panuse väsimuse ja kurnatuse vähendamiseks.
Tsink paneb õla alla normaalsele makrotoitainete ja süsivesikute ainevahetusele ning valgusünteesile.
Kaltsium on lisaks hea abimees lihaste normaalseks toimimiseks.
Lisaks kasulikkusele on meie vitamiinijoogil ka mõnusalt värskendav greibi-sidrunheina maitse ja magusainena on kasutatud ainult puuviljasuhkrut.
Minu arvamus: Pudel on päris suur ja kohmakas. Ei meeldi, et ta läheb kergesti lössi. Kui maitsest rääkida, siis see ajab mind väga naerma. Hans jõudis selle esimesena ära proovida ja kommentaar oli järgmine: "See on nagu jogurt!". Mõtlesin, et mida sa ajad, vesi ei saa maitsta nagu jogurt juu.. Aga võta näpust - see tõepoolest maitseb nagu jogurt!!! Selline paksu mekiga. Äärmiselt harjumatu maitse, veidi meenutab isegi vasikatele antavat lõssi või vadaku vedelikku :D Ühesõnaga, mulle see kohe üldse peale ei lähe. Hind on küll sellel suurel pudelil kõvasti parem, kuid siiski. Kahju ka selle poolest, et see tõesti andis energiat juurde.

Mina eelistaksin kohe kindlasti Vitamin Welli, sest Vitamineralil on liiga võõras maitse minu jaoks.
Mida eelistate Teie?

No comments:

Post a Comment