Saturday 2 March 2024

Skippypippy 02/24

Hei!

Aeg on jõudnud sinnamaale, et käes on märtsikuu ning vaatame otsa veebruarikuu tühjaks saanud totsikutele-potsikutele.


Naif vanniõli - INCI skoor 19,6
Ma ei liialda, kui ütlen, et see on vähemalt kümnes pudel juba! See on koguaeg meil sahtlis varuks. Enamasti kasutame seda Adriani vannitamisel, sest see aitab täiega hästi nahka pehmendada. Ja no see lõhn! Kõik Naifi tooted lõhnavad nii mõnusalt ja mahedalt puuvillaseemne õli järgi. Väga mõnus toode, tõesti soovitan! Ja see skoor - imeline!

Manufaktura Beer Cosmetics dušigeel ja šampoon - INCI skoor 9,8
Ostsin need Siimule Praha reisilt külakostiks. Pudelist nuusutades on päris hea lõhn, aga Siim ütles, et pestes pole midagi tunda. Ütles, et suht lambised. Kahjuks või õnneks neid Eestist ei saa ning skoori pärast ei ostaks ka.

Colgate Total Characoal - INCI skoor 11,3
Hambapasta nagu hambapasta ikka. Uuesti ei ostaks, sest ootan hambapastalt rohkem mündisust. Ilmselt see üleüldiselt söega hambapastade viga, et pole mündised. Muidugi skoor annab ka soovida.

Colgate Kids Natural hambapasta - INCI skoor 13,3
Mõnus maasika lõhn ja maitse! See oli Adriani esimene hambapasta, mis aitas meil hammaste eest paremini ja lõbusamalt hoolitseda. Uuesti ei ostaks, sest olen leidnud palju paremaid.

XeraCalm A.D lipiididega kreem - INCI skoor 14,1
See vist oli teine tuub seda kreemi. Ostsin selle soovituse peale, et Adriani atoopilist karedust ära saada. Toimis ideaalselt! Veidi tekstuur oli häiriv, selline kummine. Ja muidugi lõhnatu lõhn, mis mulle pole kunagi meeldinud. Kuigi toimis ja hetkel suurem pudel sellest kasutusel, siis ilmselt ei ostaks uut enam, on kindlasti parema skooriga toimivaid asju, tuleb katsetada.

Pixi Glow näotoonik - INCI skoor 11
Mega hea! Jättis naha kuidagi mõnusalt puhtaks. Ostaksin kindlasti veel, kui skoor oleks parem. Aga uurimustöö tulemusena leidsin, et Joikil sama toode, lihtsalt palju parema skooriga. Sain sünnipäevaks Joiki oma, nii et näeme siis kas on ikka sama hea.

Naif pehmendav kehapiim - INCI skoor 18,4
Väiksem tuub ilmselt testrina kaasa saadud ning suurem ise ostetud juba mitmes kord. Naifile omane mõnus puuvillaseemne õli lõhn! Alguses ma sellest kreemist midagi väga ei arvanud, aga teiste tagasiside ja INCI skoor panid mind seda jälle vaatama. Ainus miinus sellel on, et seda ei ole suuremat varianti olemas.

Salt on the Earth deodorant - INCI skoor 10,3
Olen täiega pettunud selles tootes, just skoori mõttes... Seda nii promoti kui ülimalt ökošmökot ja kehasõbralikku deodoranti, aga reaalsuses see nii pole. Igal juhul mina seda enam ei osta. Ei osta ka seetõttu, et selle tekstuur on selline, et jätab kaenlaalused valgeks ja siis peab eraldi liigutuse veel tegema, et salvrätiga kaenlaalused üle käima. Muidu lõhn oli väga mõnus värske.

Balmain Homme peanaha koorija - INCI skoor 5,8
Taaskord suur pettumus, kohe kaks korda suurem kui mõne teise toote puhul, sest Balmain oli mul väga südames! See koorija oli kinkekarbis, mille Siimule aastapäevaks kinkisin. Balmainil on erakordselt hea signatuurlõhn ja see meeldis Siimule ka väga. Ütles, et see oli selle poolest ka kuidagi hea, et jättis juuksed lendlevaks ja pärast oli šampooni kohe palju mõnusam peale kanda. Aga kahjuks jah, enam selle poole uuesti ei vaataks, sest hind on meeletu ja sellest saadav kahju samuti.

Sebamed dušiõli - INCI skoor 11,2
Ei oska selle kohta midagi erilist öelda. Lõhn oli ok ja õline oli ka, aga skoor kehv, et testrist edasi me ei liigu.

Humer ninasprei
Tervisetoode. Asendamatu abiline laste nohu ravimisel!

Ja ongi kõik! Päris suur kogus sai seekord, et veidikene on hirm kas järgmine kuu üldse on midagi ette näidata. Praegu olen sihiks võtnud, et uusi asju ostan INCI skoori põhjal. Aga võib-olla tekib ikka veel suurem tung enda heaolu ja tervise eest seista, siis viskan lihtsalt tuima näoga kehvad tooted minema. Elame-näeme!

No comments:

Post a Comment