Monday 8 April 2024

30 Day Fashion/Beauty Photo Challenge ja #1 Sinu garderoob

Iga päev muutkui avan ja sulgen seda blogilinki, aga kuhugi edasi avamisest ei jõua. Üldjuhul aega ja tahtmist justkui oleks, aga teemasid käsitleda ei oska. Elu on värviline küll, aga... Ei teagi mis aga! Igal juhul oleme Kikuga otsustanud jälle ühe challenge maha pidada:

Algusaeg oleks pidanud olema juba aprillikuu alguses, kuid nagu lasteaia lastega ikka, siis haigused ründavad iga nurga pealt. Muidugi ma ise olen ka see aasta kevadest täiesti rivist väljas. Tahaks loota, et keha taastub ikka rasedusest ja järgmine aasta kergem, sest see, mis praegu toimub, on täiesti ebanormaalne! Aga püüan nüüd vaikselt seda challenget järgi vorpida.

#1 - Sinu garderoob

Hetkel on garderoobi seisukord selline. Parem kui varem muidugi, sest algselt majandasime ainult stange ja pappkastidega. Kui Kiku & Ossu mingi hetk ostsid omale riidekapi, siis saime nende vanad süsteemid ajutiselt endale. Ja ei, ei ole ajutine ja igavene! Planeerimis- ja sisustustööd veel käivad. Pole lihtsalt leidnud seda ideaalset lõplikku lahendust ning sobivat koostööpartnerit, kes meie unistused teoks teeks. Võtame aega, sest tahaks, et kõik oleks ikkagi pikaaegne, mitte juba 5 aasta pärast uuesti vahetatav. Ma igaks juhuks jooniseid ja 3D vaateid ei hakka siia panema, sest inimesed on näinud suurt vaeva ja niisama neid jagada pole mõistlik.

No comments:

Post a Comment