Thursday 6 June 2013

Meeldiv üllatus!

Hei-hei!

Kui mõni päev tagasi olin kurb ja õnnetu selle tõttu, et tahaks uusi erinevaid tooteid proovida ja teile tutvustada, kuid raha hetkel selle peale kulutada ei saa, siis nüüd võin rõõmustada. Sain oma ema sõbrannalt väikese üllatuse GLISS KUR-i ravimaski näol :) Aitäh, aitäh!!


Toote kirjeldus
Kas sul on pikad juuksed, aldid otstest lõhenemisele?
See hetkega toimiv ravimask, argaania- & sheaõliga, parandab täpselt, kaitseb juukseotsi hargnemise eest ja tagab juustele kuni 75% parema kammitavuse - ilma toimeajata. Cell Repair süsteem, juustele identsete proteiinidega, parandab juukserakke sügaval raku sisemuses.

Arvamus
Kuna varasemalt olen kasutanud juba selle sarja šampooni, mis on väga, väga hea, siis lootused olid maski suhtes väga kõrged. Ja ütlen kohe ära, et ma ei pidanud pettuma! :)
Toote pakend on rõõmsa kollase värviga, mis sobib ideaalselt päikeselistesse suvepäevadesse. Samuti pakendi puhul on mõnus see, et seda on kerge avada ja kinni panna.
Mask on ilusa kuldse värviga, mis tekitab luksusliku tunde. Lõhn on sellel imeline, mis jääb ka pärast kasutust juustesse!! :)
Mask toimib suurepäraselt! Juuksed on nii mõnusalt pehmed ja silmnähtavalt tervemad. Juukseid on tõesti palju lihtsam kammida ja enam ei pea ma kammimisel muretsema venivate ja katkenud juuste pärast.
Super! :D
Soovitan kindlasti!

No comments:

Post a Comment