Wednesday 10 January 2018

Kubija hotell-loodusspaa

Täna on alles 10. jaanuar ja juba saan rõõmuga teatada, et olen samm lähemal uusaasta lubaduste täitmisel. Nimelt käisime me Siimu ja Sandriga eelmisel nädalavahetusel Kubija hotell-loodusspaas Sandri sünnipäeva tähistamas. Ja kuigi enamus detsembrist oli puhkamise aeg, siis ega küll küllale liiga tee.

 Või äkki ikka teeb puhkamine lolliks?! :P

Laupäeva hommikul ärkasime rahulikult, koristasime elamist veel natuke ja hakkasime vaikselt asju kokku pakkima. Lausa nii vaikselt pakkisime, et enamus asjad ununesid maha :D Egas midagi, olime ju ainult üks öö ja no poed on ka olemas, kust hädavajalikke asju osta saame. Kuskil 12 paiku hakkasimegi liikuma Võru suunas. Tasa ja targu, sest vahemaa oli tegelikult lühike, aga aega oli küllalt enne tuppa sissesaamist. Enda peas mõtlesin igasugu kohti välja, kus shopata, aga reaalsus oli see, et me saime ainult Kaubamajas käidud. Seal olid nii mega soodukad, et silmad punnis vahtisid igat üksikut toodet. Sander muidugi leidis omasuguse sealt ja siis nad trallisid hoolega ringi, seega oligi hea võimalus korraks aeg maha võtta ja midagi endale selga leida. Siimule leidsime Hilfigeri t-särgi, mida ta alguses proovidagi ei tahtnud, aga kui selga ära sai, siis sattus sellest nii vaimustusse. Korraks tekkis ka kahtlus, et kas see on ikka meeste oma, sest tegelikult me leidsime selle üldse naisteosakonnast. Meie arvamus oli see, et see on meeste oma ikkagi, sest mina kui naine seda selga ei paneks. Kassas saime kinnitust, et see on tõesti meeste oma, aga keegi oli lihtsalt valesti pannud naiste asjade juurde. No ja siis mina...Mul oli juba pill põhimõtteliselt lahti, et mis mõttes Sina saad ja mina ei saa midagi. Kuna ma olen nii pisike, siis leidsin ma lasteosakonnast omale Guessi t-särgi ja seda lausa topelt odavamalt kui naiste omad on! Kujutage ette nüüd mu rõõmu :D Sandrile tahtsime ühte ilusat Guessi tutimütsi osta, aga kahjuks ei läinud see talle pähe. Edasi suundusime me alla Maksimarketisse, kust ostsime hotellituppa snäkke kaasa. Nüüd jäi veel paarkümmend minutit registreerumiseni, et otsustasime natuke ringi sõita ja kaarega hotellini jõuda.

Tuusamas oma uute pluusidega xD

Hotell nägi väljast väga väike välja ja ega see seestpooltki suurem tundu. Selline pisike kohake. Kui tuppa ära jõudsime, siis vaatasime üksteisele suhteliselt rõõmsa pilguga otsa, sest tuba oli täiesti kaasaegne ja kena. Mis aga õhku ahmima pani, oli Sandri "lisavoodi", mis maksis 15 euri. See oli täiesti tavaline tugitool, mis igas toas olemas on. Lisaks sellele, see polnud isegi voodipesuga ära tehtud. Nagu... mis mõttes? Ma maksan neile 15 euri voodiriiete pesemise eest v?? Absurd. See oli veel ka kild omaette, et me ostsime "Saun terviseks" paketi, mis oli 9 eurot kallim kui tavaline pakett, selle tõttu, et selles pidid olema karastavad joogid ja juustuvaagen sees. Juba kodus mõtlesime, et milline see valik küll olla võiks 9 euro eest. Ja no palun väga, vaadake ise. Täielik pettumus :D eriti see tavaline kraanivesi.

Say whaaaaaaatt???!!!

Kui asjad lahti olid pakitud, suundusime spaasse. Spaast jäi väga hea mulje, kuigi see on tegelikult imepisikene nii suure rahvahulga jaoks. Interjöör oli väga kena ja modernne. Spaas on basseinidest 1 väheke suurem külmaveebassein, 1 lastebassein ja 3 väikest basseini - 40 kraadine kuumaveebassein, 36 kraadine mulliveebassein, 32 kraadine mulliveebassein. Saunu sees oli 4 tükki - 90 kraadine tavasaun, 70 kraadine tavasaun, aurusaun ja 70 kraadine kadakasaun. Väljas oli kaks eraldi palkmaja, milles olid tavalised saunad sellise kuumusega, mida ise viskad ja välja kannatad. Muidugi ei puudunud ka soojad lamamistoolid ning tavalised lõõgastustoolid. Aurusauna üle võiks küll nuriseda, tundub, et see on liiga piklik ruum nii väikese aurukerise jaoks, aga muidu sai kõigega täisa rahule seal jääda. Ujumas käisime mitu korda, vahepeal toas snäkkimas ja telefonitamas ka ikka.
Õhtu lõpuks olid kõik ilgelt väsinud, et ei saanudki eriti aru, kas on nälg näpistamas või mitte. Sander juba põhimõtteliselt hakkas magama jääma, aga siis otsustasime, et ajame talle ikka kargud alla, kuna keegi meist väga söönud päeval polnud. See oli tegelikult suur viga minna sinna restosse. Ei, see restoran oli super ilus! Nagu tõsiselt ilusa sisustusega. Aga see toit, mis me seal saime... Meil läks kolme peale kokku üle 20 euri, mis põhimõtteliselt läks täienisti prügikasti. See toit ei maitsenud absoluutselt, ehk sellest, et meil mõlemal oli kõhugripp just üle käinud. Aga olgem ausad, see ei maitsenud ka. Kurb, sest minu teada seda kiidetakse igal pool. Aga mis seal ikka, tuttu ära!
Hommikul ärkasime tavapäraselt vara nagu ikka. Plaan oli selline, et kiirelt sööma ja siis kähku mõned tunnid veel sulpsatamist. Küll on ikka hea soojas vees logeleda. Jõudsimegi täpselt 12-ks ennast toast välja saada ja nii see väike puhkus lõppes.

Famiilia

Üldkokkuvõttes ütleks, et mina sinna uuesti enam minna ei tahaks. On veel palju avastamata kohti, samas on paljud käidud kohad olnud siiski etemad kui Kubija.
Kuidas kellelegi Teie seast Kubija meeldis?

2 comments:

  1. Korralik juustuvaagen ja karastusjoogid ikka xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eksole :D A ja ma unustasin mainida, et ega see ei oodanud meid kohe seal. Kuna voodi polnud ka tehtud ja meilt kohe lisaraha ei küsitud, siis olime arvamusel, et meie pakett ja soovid unustati ära. Käisin siis adminnilt küsimas ka ja öeldi, et see alles tuleb, kugi kirjas oli, et saabumisel ootab. Eks pärast ujumist oli jah tuppa lipsatud ja see lauale jäetud.

      Delete