Monday 18 March 2019

Bottega di LungaVita SuperDren Depura Cherry

Pildiotsingu superdren tulemus

SuperDren Depura Cherry on uuendusliku koostisega liigset vett ja jääkaineid väljutav toidulisand. Toidulisandi põhikomponendina on kasutatud kirsivart, mis aitab väljutada organismi koormavat liigset vett, jääk- ja mürkaineid ning vähendab paistetust ja veepeetust.

Toidulisandisse hoolikalt valitud kirsivarre polüfenoolid koosmõjus kurkumi, piimaohaka, rohelise tee, võilille, artišoki, kase ja õuna ekstraktidega on tugevalt dreneeriva toimega. Tulemuseks on ainevahetuse kiirenemine, kehakaalu vähenemine ning jääkainetest puhas keha! Meeldiv kirsi maitse teeb joogi tarbimise värskendavaks ning nauditavaks.

Kasutamine: lahenda 20 ml toidulisandit 1-1,5 l veega ning tarbi päeva jooksul. Soovitame kuuri läbida 2-3 korda.

100 ml sisaldab: piimaohaka ekstrakti 2,5 g, kurkumi ekstrakti 2,5 g, rohelise tee ekstrakti 750 mg, artišoki ekstrakti 750 mg, võilille ekstrakti 750 mg, kirsi ekstrakti 250 g, kase ekstrakti 750 mg, õuna ekstrakti 50 mg.

NB! Toidulisand ei asenda tervislikku toitumist. Soovitame igapäevaselt järgida tervislikku toitumist ja eluviise!


Kohtasin seda toodet ei kusagil mujal kui saates Hooaeg. Tookord toimus üks saatelõiguosa sellises kohas nagu KehaPood ning saatekülalisena oli kohal ka Anu Saagim. Anu Saagimi ilu on näha üle terve maakera ja kui tema juba midagi räägib, no siis tuleb ju kuulata 😂 Tegelikult andis ostutõuke see, et olen niikuinii oma kehakaalu alandamas ning mõte maitsega veest, eriti kirsimaitsega, tekitas ka Siimule isu peale. Nii ma siis selle tellimisega endale kätte sain.

Minu arust on toode supernaljakas pudelis, mis meenutab täpselt mingit kõhulahtistit 😄 Korki avades tekkis aga hoopis teine mõte - köhasiirup! See lõhnab väga mõnusa magusa kirsi järgi, on sellise paksema konsistentsiga ja on pruunika värvusega. No täpselt ju köhasiirup! Esialgu mõõtsin mõõtekannus 700 ml vett ja lisasin 10 ml siirupit. Tekkis selline lahja õunamahla moodi jook. Maitse vastas tegelikult nähtule - väga õrna kirsi maitsega vesi. Seega, kes tugevamat maitset soovib, tasub ikkagi liiter päevas teha. Samas suurema koguse puhul jätkub kauemaks! 😋

Eks siis näha, kuidas toode toimib! Annan kindlasti teada. Aga nii kaua on ehk kellelgi selle kohta arvamust avaldada?

7 comments:

  1. Mis algkaal siis on?
    Mitmepäevase kuuri teed?
    Enne ja pärast pilte ka paluks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mis mõttes mitmepäevase? Ikke nii kaua, kuniks siirupit jätkub :D

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ja kas toimis? Ka plaanis tellida. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ütlen ausalt, et ma ei olnud kõige järjepidevam ning Siim hakkas seda minult näppama, mistõttu ei olnud mul võimalik täielikku ülevaadet saada. Aga mul tuttav, kes samal ajal ostis endale ka, lõi kõhutuuled korralikult valla :D Samas, mul oli tol hetkel veel enda teadmata kaalu mõjutav haigus, mistõttu ei olnudki mul võimalik seda õiget tulemust saada. Seega, annaksin tootele kindlasti uue võimaluse :)

      Delete
  4. Replies
    1. Ma kahjuks ei saa sellele küsimusele vastata. Aga kõrvalt võin öelda, et pani kõhu möllama küll :D

      Delete