Saturday 23 March 2019

Üks eriti naiselik fishlist #1

Tere ilusat hommikut! ...või lõunat 😄

Mmm, kas teate, kui mõnusad on laupäeva hommikud - magad nii kuis jaksad, kuniks muidugi väike kiisupallike tuleb ja musitab Su üles; ringutad korra või kaks ja ajad omale kargud alla, et pleedi lohisedes kolida elutuppa diivani peale kerra; ootad, kuni mees toob Sulle ühe kuuma turgutava kohvi ning lõpuks paned teleka tööle ja jääd ootama naistesaadete eetriaega?! Mulle väga meeldib naistesaateid vaadata, sest sealt saab palju uut ja põnevat infot. Vahel isegi Siim vaatab huviga. Kord kuus või isegi rohkem, on hommikud veelgi ilusamad, sest postkasti on jõudnud mõni naisteajakiri. Ja kes väidab, et reklaamid on mõttetud, siis olgem ausad, need siiski toimivad väga tõhusalt! 😅 Ma ei ütleks, et reklaamid on pahad. Minu arust on tore, et räägitakse erinevatest toodetest, sest ma usun, et paljud on perfektse ja omale sobiva teatud toote otsingul.

Seega, enamus allpool olevatest toodetest on endast jälje jätnud tänu naistesaadetele.

Santhilea London Magnetic Lash ripsmetušš (LINK)
Glamuursed ja pilkupüüdvad ripsmed vaid 3 lihtsa sammuga! Komplektis on must ripsmetušš ja spetsiaalne ripsmeid pikendav ja tihendav mikrofiibritega hari. Suurepärane alternatiiv ripsmepikendustele ja kunstripsmetele! Sobib ideaalselt neile, kellel lühikesed ja pulksirged ripsmed. Magnetic Lash sobib ideaalselt kauni õhtumeigi tegemiseks.

Saate Hooaeg leid! Antud ripsmetušši prooviti Tradehouse ilukaubamajas ning see tulemus, mis sealt vastu vaatas - nagu WOW! See tõesti pikendas ripsmeid nii jõhkralt, et vabalt võiks kunstripsmed olemata olla. Mulle ei meeldi ka kunstripsmed, liiga võlts ja tõmbavad silmad looja. Seega, väga ootan, et see kunagi mu meigikohvrisse jõuaks! 😍


Smilelab Therapy hammaste valgendamise komplekt (LINK)
Suurepäne ja super tõhus hammaste valgendamise komplekt, mis sisaldab 3 toodet, et muuta hambad säravvalgeks. Smilelab Therapy hambaid valgendavad ja tugevdavad maskid 30 min 14 päeva. Lisaks hammaste valgendamisele soodustavad Smile Therapy hambavalgendusribad ka tervemad hambaid! Smilelab hambaid valgendav ja tugevdav hambapasta Advanced Therapy. Lisaks hammaste valgendamisele soodustab hambapasta ka tervemad igemed ja kaitseb neid põletike eest! Smilelab valgendav hambapasta Flash Speed. Tulemuseks on valgem naeratus, tervemad, tugevamad ja puhtamad hambad. Ei kahjusta hambaid ega muuda neid tundlikuks!

Kes ei teaks Sünne Valtrit ning tema imeilusat, päikselist ja säravvalget naeratust. Eelmise laupäeva Hooaja saates paljastas ta oma saladuse. No ja ütle nüüd, et Sa ei taha samasugust naeratust?! Ilmselgelt pärast firma väljaütlemist haarasin ma telefoni ning uurisin, kust neid tooteid saab. Olen kunagi kauges minevikus ebay-st või mujalt hambavalgendusplaastreid tellinud ning kasutanud. Firma oli vähe kahtlane, aga see tõesti, tõesti toimis! Nüüd, vanemana on mul kartus igasuguseid "hulljulgeid" tooteid proovida, aga kuna reklaam oli nii usutav, siis why not eksole 😃


Emsibeth Spa Thermal Rejuvenating Bifasic Booster noorendav seerum juustele (LINK)
Taimede ekstraktid ning termalvesi moodustavad ülikontsentreeritud seerumi, mis toidab ja kaitseb õrnasid, kuivi või hapraid juukseid. Aitab neil püsida niisutatuna ja kaitseb kõigi kahjulike välismõjude eest. Seerum tungib sügavale ja lukustub juustesse ning parandab katkisi juukseotsi. On kerge ja kiiresti imenduva tekstuuriga, ei loo juustele õlist kihti, annab juustele pehmuse ja õrna taimede aroomi. Sisaldab termaalvett ning looduslikke nõgese, rosmariini, ingveri, rohelise tee, raudrohu, kadaka, põldosi ja tüümiani ekstrakte ning kasemahla. Ei sisalda parabeene!

Eelmise laupäeva saates Hooaeg demonstreeritud seerum. Kõige rohkem avaldas mulle muljet see, et seda seerumit saab kasutada ka kuivades juustes ning et see ei jäta juukseid raskeks ja rasvaseks. Kuna tööl puutun igapäevaselt kokku ehitustolmuga, mis lõhutub TOHUTULT juukseid ja päeva peale näen välja nagu heinapall, siis oleks suur soov antud toodet kohe proovile panna. Näpud sügelevad juba selle järele!


Ted Baker roostevabast terasest veepudel (LINK)
Ted Baker sarja roostevabast terasest veepudel on kahekordse seinaga. Tänu sellele sobib pudel nii külmadele kui soojadele jookidele. BPA- ja pliivaba.

Veepudeli ostusoovi on tinginud asjaolu, et olen antud hetkel läbimas SuperDren kuuri. Peale selle, vee kaasaskandmine on üleüldiselt vajalik tegevus. Jah, mul on ju tegelikult korteris TTÜ Tartu Kolledži equa pudel, aga see läks kuidagi jube ruttu käest ära ning seda kasutada ei ole meeldiv. Konkreetne veepudel on ka selle poolest ideaalne, et see on ka termose eest, seega saab sellega kuuma jooki kaasas kanda.


Cutrin Chooz värskendav kuivšampoon (LINK)
Juukseid värskendav kuivšampoon võimaldab juukseid värskendada ilma, et pesemine vajalik oleks. Toode on mõeldud kasutamiseks kahe pesemiskorra vahel, kui aega napib või kaunis tulemus on vaja saavutada silmapilkselt. Taastab juuste kohevuse ja tekstuuri. Sobib kasutamiseks ka tumedaks värvitud juustele. Loodud spetsiaalselt põhjamaistele juustele, võttes arvesse meie kliima iseärasusi.

Ma tean, et ilmselt Girlz Only kuivšampoonist paremat pole olemas. Eriti, kui oled leidnud endale perfektse kaaslase, siis milleks üldse riski peale minna ja teisi tooteid proovida. Aga kuna Siim kinkis mulle jõuludeks Bed Head kuivšampooni, siis kuidagi tuli tahtmine ka edasi katsetada teisi. Mu kursaõde rääkis kunagi Cutrin Chooz kuivšampoonist, seega anname siis võimaluse!


Inglot Freedon System lauvärvipalett (LINK)
Vabastage oma sisemine meigikunstnik. Freedom System' paletid on saadaval paljudes erinevates suurustes ja kujudes, mis võimaldavad teil luua igaks olukorraks just sobiva komplekti. Magnetiline kiht paleti põhjal hoiab tooted paigal, kuid samas võimaldab ka iga elementi vajadusel mugavalt täita ja välja vahetada. Kõik meigitooted ja paletid on müügil eraldi. Koostage oma paletid Internetis või kauplustes, valides Jennifer Lopeze kollektsiooni paljude erinevate toodete hulgast, nende hulgas lauvärvid, puudrid, põsepunad ja särapuudrid. Freedom System'i paletid sobivad ideaalselt ka kodust eemal kasutamiseks.

Ma olen selline inimene, kellel kulub tumepruuni või musta värvi nagu päts sooja saia. Selle tõttu on tegelikult täiega nõme omada ühtset lauvärvipaletti. Inglot on loonud hästi kihvtid lauvärvipalettide põhjad, mis kinnituvad magnetiga. Saad kokku panna endale täpselt sellised toonid, mida kindlasti tahad ja kasutad. Nii ei lähe ükski toon raisku! Lisaks, toone on valida seinast seina, kõik leiavad omale lemmikud. Üks hästi suur pluss on firmal veel - tooted on rahakotisõbralikud!


Kellelgi kokkupuuteid ülalnimetatud toodetega? Kuulan huviga 💕

2 comments: