Friday 17 January 2020

Naiskade filmiõhtu

Teate seda tunnet, kui Sa ei saa ühtegi enda filmi vaadata, sest mõni pobiseb kõrval "Täis mõttetu ROMANTILINE komöödia"?! Mul viskas üks päev üle ja mõtlesin, et aitab, lähen sõbranna juurde ja vaatan nii, et süda paha!

Kiku & Riku said just uue voodi ja teleka endale magamistuppa, seega võis kindel olla, et tuleb üliiiiiiiiii mõnna olemine. Meil sellist luksust enam pole, et telekas magamistoas oleks. Mõnes mõttes nii ongi õige, aga vahel harva tahaks nii väga teleka ees uinuda ja siis poole öö peal avastada, et ups, telekas käib.


Eelmise neljapäeva õhtu oli niikuinii rikutud, sest mul oli küünetehniku juurde aeg. Sel päeval oli õnneks Riho öösel tööl, siis saigi perfektselt ajastada ühe normaalse naiste õhtu. Või noh, kaks meest oli ikkagi tegelikult seltsis - Bennu jänku 🐰 ja Tessu mjäu 🐱.

Pärast küünetehnikut vurasin kippelt kohale, vahetasin riided pidžaama vastu ja toit juba ootas. Söödeti ja joodeti korralikult mehhikoroast ja õunamahlast kõht täis. Kaminas oli tuli, hea soe oli olla, telekas oli naljakas saade. Kõik tundus rahulik ja idekas... Või mis te ise arvate, kas kassidega saab ikka rahulikult sööki nautida?! 😆



Kella 21 ajal hakkasime lõpuks voodisse sättima. Panime joogid ja snäkid valma ning vupppppssss teki alla peitu! See on lihtsalt kirjeldamatu tunne, kui saad võtta NII vabalt. Keegi ei plägise ja vigise kõrval, mekid magusat veinuškat ja nosid voodis! mämmi. Vahepeal tõmbas pinge üles, sest supakad ja kvaliteet olid mälupulgale pandud filmil sitad, et pidime ringi mängima filmi näitamise otse arvutist. Aaa, vaatasime muidu filmi "Kesköö päike".


Kui filmi vaatasime, siis tegelikult poisid enam ei seganud ning Merru lõi ka kampa meiega. No täitsa naised, mis naised! Merru uneles vaikselt aknalaua peal, oma koht ikka kõige parem.


Kuigi kõhud olid juba nii mega täis, siis ikka ei saanud meie poolt Rihole kingitud 5 liitrist jäätist saatuse hooleks jätta. Panime korraliku tassitäie jäätist koos piparmündi-šokolaadipulkadega mõnuga öösel nahka. No pärast seda võis küll rahuliku südamega unne keerata!


Hommikul ärkasin ukseluku keeramise peale üles. Kell oli saanud juba umbes 7, mil Riho jõudis töölt koju. Natukene veel nohisesime, ringutasime ja nätsutasime kasse, aga põhimõtteliselt kohe pärast seda vahetasime Rihoga kohad. Nüüd töö ootas mind.

Väike tervistus Merru poolt!

2 comments:

  1. Faktiviga. Telekas on mega ammu juba :D mitu x juba vahepeal garantiis isegi käinud xD
    Aga Merru on hea akna peal, ei mäletanudki, et ta seal nii tsillis :D
    Ja kuidas film meeldis? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei oskagi filmi kommenteerida. Läbinähtav mõte, mis lihtsalt venis. Ei olnud sellist "vau!" efekti.

      Delete