Saturday 14 March 2020

26 - elu nagu uus!


Noniii, ongi see aasta aega oodatud päev jälle läbi!

Ürituste korraldamine ei ole kunagi kerge, samas soov oma inimesi näha oli suur. Elud on kõigil alati nii kiired, et sünnipäevad ongi põhiliselt need ainsad ajad, kus kokku saadakse. Seega, mis siin enam mõelda, tuli tegutseda! Päris kaua seedisime seda, et kus me peo püsti paneme. Küll oli Pühajärve bowling mõttes, siis Pühajärve baar, lõpuks jõudsime ikka selleni, et ajame kodus asjad ära. Tegin siis ruttu Facebooki eventi, et inimesed teaksid valmistuda. Kui see sai tehtud, vot siis jõudis reaalsus kohale ja sain aru, kui kitsaks võib kodus minna. Kutsutud oli üle 20 inimese! Aga olge mureta, elu teeb oma tööd ning kahjuks paljud ei saanud tulla ning kokku jäi inimesi 14. Suur arv ikka ja närv oli pikalt sees, et kuidas küll kõik ära mahume. Kuid tõepoolest kehtib see vanasõna "Häid lambaid mahub lauta palju!".

Kuna olen selline perfektsionist, tähenärija jnejne, siis mõtlesin pikalt toa kujunduse ja pisikeste detailide peale. Alguses tahtsin korraldada roosat pidu, kuid lõpuks tabasin ennast Kraba kodulehelt leopardimustriliste nõude pealt. Pole kahtlustki, mis suunas ma edasi astusin! Käisin shoppasin Krabast leopardimustrilised musta-kuldsega taldrikud ja topsid, kuldsed joogikõrred ja kuldsed noad-kahvlid. Õnneks kodus leidus mul musta-kuldsega HAPPY BIRTHDAY silt ka, mis sobitus ideaalselt muuga. Tahtsin tegelikult nr 2 ja nr 6 kuldseid õhupalle ka, kuid kahjuks need jäid seekord saamata. Kui sellised pisiasjad olemas, siis võis toa mööbeldamine alata.


Kuigi kappidest leidsin veel sobivad laudlinad, siis lõpptulemus läks ikka lappesse. Leidsin pööningukorruselt suured-suured lillad pehmed padjad istumise alla, mis mu inimeste mahutamise mure ära lahendas, ja sahtlist kirjud õhupallid, mis lihtsalt lapselikku meelolu juurde andsid. No yolo!



Söökide ettevalmistustega alustasime juba reede õhtul - kartulid ja munad keeta, salatimaterjal tükeldada, küpsisetort laagerduma. Küpsisetort oli puhtalt Siimu õlul (okei, kaunistuse tegin mina), sest see on tema firmaroog. Aga nagu me kõik teame, siis mehed ei oska poes käia nii, et kõik asjad oleks ühe korraga olemas. Siim võttis liiga vähe küpsiseid, mistõttu jäi tordi valmistamine ikkagi järgmise päeva hommikusse. Seega, laupäev hakkas väga vara. Siim oli juba kell 8 poe ukse taga. Enne seda vaatasime veel viimast korda kõik üle, et enam ei eksiks. Jamh, nii palju siis sellest, käisin ikka veel ise ka pärast poes ja esimesed külalised pidid lisaks veel paar asja juurde tooma. Lol.


Terve aeg kuni kella 18-ni läks lihtsalt nii ruttu, et istuda päeva jooksul väga ei saanudki. Seetõttu oli rõõm suur, kui külalised said kohale ja sain ka ise pepsi maha. Otseselt mingeid ettevalmistusi tegevusteks ma ei teinud, pole eriti selline meelelahutuslikult juhtiv figuur. Sellegipoolest saime ka mõned mängud mängitud. Üks esimesi mänge oli pliiatsite abil oaterade kaussidesse tõstmine. See pakkus mõnusalt hasarti. Mõnel vahepeal närv katkes ja lahmis labakäega neid omale ette, haha. Okei, tegelikult oli lõppkokkuvõttes kõik aus ning mängu võitis Kiku vist? Issand, ei mäletagi täpselt enam. Teise mänguna mängisime pliiatsi istumist pudelisse. Eks inimesed olid juba joogisemad ja see mäng läks veel lõbusamalt kui esimene. Kõige viimasemaks, südaööks, jätsime sellise mängu nagu tantsupidu. See on selline Kiku loodud mäng, et erineva muusika saatel tuleb teha erinevaid liigutusi. Nt põranda pühkimine, akende pesemine, vibu laskmine jnejne. Üliäge, mis läheb kõigile täiega peale!

Muidugi ei puudunud fotosessioon. Sellist massi oli ikka päris raske üheaegselt ja kiirelt kokku saada, et üks normaalnegi foto tehtud õnnestuks! 😅



Muidugi ei puudunud jobutused ja niisama tilulilud. Have fun with that!






Pidu kestis hommikul kella 4-ni, mõnel lausa kella 8:30-ni. Eks pühapäev oligi loodud hukule!

Aga nii lahe oli näha-kuulda, kuidas alguses olid kõik suhteliselt viisaka hääletooniga ja lõpuks oli kuulda sellist lärmakat suminat ja jutuvadinat! Nii tore, et kõik said omavahel läbi. Seltskond on kirju ja kunagi ei tea, kuidas keegi kedagi seedib. See on alati üks suur hirm suurte seltskondadega ürituste juures. Õnneks läks kõik hästi, vähemalt minu arust, loodan, et külaliste jaoks samuti!

Muidugi jätkus sünnat ka esmaspäevaks. Tegelikult õige päev ongi mul 17. veebruar. Tööl kostitati lillede ja kinkidega. Muidugi kõige võimsam oli selle juures Siimult kulleriga tööle saadetud suur lillekimp, mis nõudis ikka igas asendis pilti! 😆




Kinkidest nii palju, et sain päris palju wishlistis olevaid asju - Guccy Guilty parfüüm, ripsmetutid, It's Skin näokreem, Lancome huuleläige, Lumene aluskreem, Lumene jumestuskreem ja Max Factor huulekoorija. Lisaks veel Erborian näopesuvaht, näomask, Äsk18+ Girls Night mängukaardid, ühekordne fotoaparaat, raamat, Tommy Hilfiger polokleit ja Garmin nutikäekell.





Kinkide hulgast ei puudunud ka raha, seega mõtlen veel hoolikalt, mida endale selle raha eest soetan!

Selline sai siis minu päev või õigemini päevad. Olen hästi, hästi tänulik kõikidele asjaosalistele. Kniks ja aitäh! 💝

No comments:

Post a Comment