Friday 24 May 2013

Koolikell: kleitide eri

1. Mida suurt ja uhket!


Selle kleidiga suudad teha ennast lõpupeo printsessiks! Väga silmapaistev ja Barbie'lik kleit. Ilmselt on kleit sama kaunis kui tema hind :D














Tõeliste jumalannade kleit! :) Väga, väga kaunis. Üldjuhul vist väga ei julgeta meil Eestis kanda maani kleite, kuid kui oled julge, siis miks mitte!













Like a diva! Väga mõnus silmapaistev suvine värv. Ei pea valima pika ja lühikese kleidi vahel - kleit on tükike mõlemast, hehe :)















Justkui tuulest viidud! :) Väga süütu, kuid naiselik kleit, armas ja õrn. Sobib rõhutamaks oma naiselikku ja õrna poolt :)














Värv, mis on praegu väga moes. Kleit ise on jällegi väga armas ja õrn. Samas vallatult lühike! :D
















2. Lihtne, kuid armas!

Kleidil on väga moodne värv. Kui tundub, et kleit on liiga tavaline lõpetamise jaoks, siis on võimalik juurde lisada mõned pidulikumad aksessuaarid või kingad.














Väga naiselik kleit! Kleit ise on juba suhteliselt pidulik, kuid kui tahta
 rohkem vürtsi juurde lisada, siis arvan, et üks paar šikke stilettosid aitavad hädast välja :) Siia sobib ka mõni massiivne käevõru ja kõrvarõngad.











Armas kleit, mis meenutab lapsepõlve! :) Et anda veelgi pidulikumat muljet, võiks lisada mõne vöö ja stiilsed kõrged kingad. Vöö asemel võib lisada ka massiivse kaelakee.













Mulle isiklikult kohutavalt meeldib selle kleidi värv. Aga ega kleidi tegumoodki halvem pole :) Kleit kisub pigem pidulikuma poole peale, kuid säilitab samas siiski lihtsust. Juurde sobiksid mõned hõbedased säravad ehted või kingad. Kuid see pole kindel reegel, sest tegelikult sobivad ka ju mõned erksamad värvid juurde, näiteks punane või kollane.










Nagu lilleaed! :) Kuna lõpupidu on siiski suvisel ajal, siis sobib lilleline kleit imeliselt. Juurde võiks lisada ühevärvilised kingad ning ehted :) Miks mitte ka vöö!












Kes on öelnud, et suvine maksikleit ei sobi?! Sobib küll! Tuleb ise olla nutikas, lisamaks juurde pidulikke aksessuaare ning kingi. Kuid kui kleit on juba ise nii kaunis ja pidulik, nagu see siin pildil, siis piisab ka vaid ilusast soengust ja meigist :)














Mina isiklikult olen selle poolt, et kleit ei pea olema mingi üüber-pidulik, sest kuhu ikka sa veel selle kleidiga siis lähed?! Ja kui see on veel kallis kaa, no siis on ju veel eriti kahju, kui see kappi seisma jääb. Minul endal on õnneks kleit olemas juba eelmise aasta suvest, kui olin oma sugulase pulmas lilleneiu :) Kleit on väga lihtne ja suvine, kuid samas ka pidulik. Hind oli ka meeletult rahakotisõbralik! :)

Millist kleiti eelistate teie?














2 comments:

  1. Väga hea postitus :) Ise lõpetaks selle punase lihtsa kleidiga aga kannaks kõiki :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lihtne on alati hea valik :) Kuid tõesti, kõik kleidid on omamoodi ilusad!

      Delete