Wednesday 15 April 2015

Garnier Ultra Doux Marvellous hooldus juustele

Võitsin mõni aeg tagasi endale Garnier'i uue tootesarja tooted ning tahaks nendest nüüd ka teile rääkida.

Ultra Doux Marvellous sari on mõeldud spetsiaalselt kuivadele, karmidele ning rabedatele juustele. Selle koostises on ühendatud kaks õli - argaania- ja kameeliaõli - , mis toidavad juukseid nii seest kui väljast. Argaaniaõli on tuntud oma väga kõrge toiteväärtuse ja kaitsvate omaduste poolest. Kameeliaõli tuntakse sära ja pehmust lisavate omaduste poolest.
Pärast kasutust peaksid olema juuksed, mis tundusid justkui õlekõrred, sügavalt toidetud, elastsed ja pehmed. Juuksed on ka säravamad, neid on lihtsam soengusse seada ning nad on mähitud lummavalt hõrku lillelõhna.
Kuna olin varasemalt üht Ultra Doux sarja proovinud ja see mulle väga ei sobinud, siis kartus toodete ees oli suur. Hirmu tõstis veel asjaolu, et toodetes on kaht sorti õli, mis võiks olla põhjus kiires uues pesukorras. Kuid võin nüüd rõõmuga öelda, et minu kartused ja hirmud ei vasta tõele!
Kõigil neil toodetel on ülimõnus lillelõhn. Olen lillelõhnade suhtes üsna tundlik, kuid minu meelest nendel toodetel pole sellist tugevat lõhna, mis häirima hakkaks. Kuid nii tugev ta siiski on, et hoida juuksed mõnda aega pärast pesu meeldivalt lõhnavana.
Šampoon on nii kihvt! Selline tunne nagu vedelamat mett paneks pihu peale. Üsna lihtne on teda juustesse saada ning vahutab ikka korralikult.
Alguses oli palsamit üsna naljakas kasutada, sest olin harjunud vahepeal vedelama palsamiga. See aga on üsna paks plönn ikka. Vist isegi maskist paksema konsistentsiga. Kuid sellest hoolimata saab palsami kenasti juustesse laiali küll.
Mask näeb välja nagu mask ikka, ainult et ta on heleoranži värvi. Pähe saada on lihtne ning kõik on tibenstobens!
Juukseõli on Ultra Doux sarjas esmakordselt. Ja jumal tänatud, et see nii on! Õli on päris vedel ning seda kulub õige vähe. Tekib isegi kartus, et pudel on liiga suur.. Aga noh, head kraami peabki palju olema. Juustesse saamisega pole ka probleemi, juuksed lausa libisevad käe all.

Kõigi nende toodete koosmõju on lihtsalt imeline! Juuksed on pärast igat pesu meeldivalt lõhnavad. Juuksed on niii puhtad, nii kerged ja justkui topeltkoguses oleks neid peas. Samuti näevad mu kiharad palju säravamad ja tervemad välja. Ka niisutust on küll ja rohkem veel!

No comments:

Post a Comment