Thursday 2 April 2015

Moelaegas

Et nüüd vinguviiulit natukene maha tõmmata, siis räägiks teile nüüd ka ühest väga toredast üritusest. Nimelt toimus üle-eelmisel reedel selline üritus nagu Moelaegas. Toimus see Tartus klubis Cleo. Tegu oli ilusalongi Ilulaegas korraldatud üritusega. Nad üritasid sellega luua oma püsiklientidele ühe ilusa õhtu ning mitte ainult oma pikaaegsetele klientidele, vaid ka uutele inimestele, et me saaks aimu, mis ilusalongiga tegu on. 
Kohe alguses pakuti inimestele väga vahvaid tervituskokteile. Need olid nii ilusad värvilised. Ilusad olid ka pokaali kaunistused - maasikas-viinamari tiku otsas, mis maasikas oleva lõhega pokaali külge pandud, ning kuldne sädelevast võrgust lips pokaali jala küljes.
Baariletilt ei puudunud ka suupisted. Selleks olid firma Rapuntsel poolt pulgakoogid. Issssssand, kui head need olid! Kahjuks on need nii kallid, et ise vist osta ei raatsiks. Nägid välja ka väga armsad.
Nagu koolile on omane akadeemiline 15 minutit hilinemist, siis sellele õhtujuhile oli see ka omane :D Tutvustas kiirelt, mis kavas on, ning siis oli järg juba ühel ilusalongi asutajatest. Ta tutvustas kenasti, kuid veidi häbelikult, et kes seal töötavad ja mida nad pakuvad. Sai ilusa üldpildi küll. Näidati isegi klubi seinal olevatest telekatest ilusalongis toimuvatest protseduuridest videosid. Pärast seda, nagu ka pärast igat teist tutvustust, toimus piletite vahel loosid. Auhindu ja nende väljapanijaid oli palju. Ka mina, Mari-Liis ja Kevin võitsime! :) Saime omale ühe kuu Meravita personaalseid vitamiine.
Oma firmat tutvustasid veel ka Seco, Tattoo Trend, Karaja ja Energia Kliinik. Vahepeal olid erinevad moeshow'd, kus oma moekollektsioone tutvustasid Hilp, Donna Nordica ja Veronique. Ka tantsunumbreid oli TYSK Dance poolt. Ühesõnaga, väga palju erinevaid ja huvitavaid asju! Igav tõesti ei hakanud, programm oli väga sisutihe. Kestis see ka ikka kolm-neli tundi.

See üritus oli tõesti tore ning meeldejääv ja ma loodan, et selliseid tuleb veel! :)
Kas keegi sattus veel ehk sinna?

No comments:

Post a Comment