Wednesday 2 January 2013

Meigikapp tühjaks vol. 1 - huuled

Kuna täna oli mul nii igav, siis otsustasin midagi kasulikku teha ja oma meigikapi korda seada. Ja nagu paljud teavad, siis on see minu puhul ime, et ma raatsisin üldse midagi ära visata :D Aga seda halba tunnet aitas leevendada see, et ma tegin kõikidest minemavisatud toodetest pildid, mis aitavad mul meenutada, mida olen kasutanud ja mida mitte. Nendest piltidest sain aga inspiratsiooni arvustuste kirjutamiseks :) Seega jagan seda informatsiooni ka teiega! Ehk on kellelegi abiks.

1. PARIS MEMORIES Strawberry Milkshake Lip Treat


Ostetud on see toode kunagi väga, väga ammu, kui Eestis tegutses veel Watson. Toote pakend on päris nunnu roosa. Lõhnab see tõesti, nagu nimigi ütleb, maasika piimakokteili järgi - mmmmm, kui hea. Kuid kreemi enda kohta midagi vapustavat öelda pole, tavaline möks :D.

2. Blistex LIP RELIEF CREAM


Üks lemmikutest! No tõesti hea asi, mida soovitaks kõigile. Üleüldse, Blistex on üks väga hea firma :) Pakend on väga mugav ja käepärane. Kreemi huultele panek on väga lihtne. Kreem ise on täitsa lumivalge ja paks, jätab huuled mõnusalt õhetama. Parandab ka kõige katkisemad huuled :)

3. Blistex CONDITIONING LIP BALM


Taaskord, üks lemmikutest! Armsate värvidega pakend, hihii. Hea pisike ja mugav. Sellel on mingi lõhn kaa, mis on täitsa hea. Ka see hügieeniline huulepulk paneb huuled õhetama - mmmõnnnaaa - ja ravib katkised huuled ära. Soovitan! :)

4. Elizabeth Arden 8 Hour Cream Lip Protectant


Ja jällegi, üks lemmikutest! Selle pakend on lihtne, kuid siiski stiilne ja armas. See näeb välja nagu päris huulepulk, sellise oranžika värviga, kuid huultele siiski tooni ei anna. Selle lõhn on veidike imelik, meenutaks nagu tamme vms :D See on väga hea huulte ravija, parandab haavad ja jätab huuled mõnusalt pehmeks. Ostaks seda tihedamini, kui hind oleks odavam :) Arvan, et Blistexi tooted on suhteliselt võrdväärsed selle hügieenilisega, lihtsalt palju taskukohasema hinnaga. Kuid kellel raha on, siis soovitan soojalt! :)

5. Carlo di Roma Lip Gloss

















Seda ma ei jõudnudki tühjaks kasutada, sest see kadus kunagi remondi käigus ära ja ilmus alles hiljuti välja. Kuid ega ma sellepärast kurb ole, kuna see pole just kõige parem huuleläige. Värv on ilus küll, aga muu annab soovida. See läige on suhteliselt paks ja jätab huuled rõvedalt kleepuma -  väga ebaloomulik mulje. Lõhn on kaa sellel päris vastik.

6. Arcancil Paris


















See huulepulk on päris imelik. Värv on pealtnäha ilus, kuid huultel on see väga kole, sest see värv ja need glitteri osakesed oleks nagu kaks eraldi asja?!?!?! Ühesõnaga, see näeb välja nii, nagu oleksin ma oma huuled kõigepealt tavalise värviga värvinud ja peale seda nad glitteri purki ära uputanud. Midagi taolist :D Muud head/halba ei oskagi välja tuua.

Nende huuletoodetega mu postitus lõppebki, kuid ees on veel ootamas erinevad kreemid, silmameigi tooted jnejne. Loodan, et meeldis! :)
P.S vabandan piltide tausta pärast, see mõte tuli päris ootamatult ja seetõttu sai kõik lihtsalt eest ära lükatud :D Ja samuti vabandused selle pärast, et ei ole just hea kirjutaja, aga harjutamine teebki meistriks ;)

2 comments:

  1. Väga hea. Kavatsen ise ka järgmise hügieenilisena Blistexit proovida :)

    ReplyDelete
  2. Usun, et sa ei pea kahetsema! :)

    ReplyDelete