Thursday 3 January 2013

Meigikapp tühjaks vol. 2 - juuksed

Seekord toon siis teie ette kõikvõimalikke tooteid, mida saab kasutada seoses juustega, hope you like it! :)

1. NIVEA Diamond Gloss Styling Spray



Ostsin selle juukselaki lootuses, et see tõesti annab suurepärase läike, kuid kahjuks pidin pettuma :( Isegi mingit väikest teemandisära pole näha - bööööö! Samuti lootsin, et lakk hoiab juuksed ilusti vaos, kuna peal on ju kirjas, et lausa EXTRA strong. Aga võta näpust - ka selles osas pidin sügavalt pettuma! Peale nende pettumuste täheldasin lõpuks ka seda, et lakk tuleb ülihalvasti pudelist välja. Ahjaa, ja see pole kaa veel kõik - lakk koguneb sinna avasse ja kivistub seal ära, kusjuures seda sealt eemaldada on väga raske! Ainuke hea ja ilus asi selle toote juures on pakend :D Ühesõnaga, väga halb lakk! Isiklikult enam seda toodet ei osta, pole ka kindel selles, kas üldse julgen enam NIVEA juukselakke proovida.

2. GARNIER Fructis Style Structurising Pump Spray



See toode on tõesti HARD! :D Juuksed püsivad täpselt nii nagu tahad - uskumatu! Lõhn on sellel vedelikul päris hea, ei ole selline kange. Pudel on ilus roheline, heheee :) Ainukene halb asi toote juures on see, et ta pritsib vedelikku välja veidike halvasti - ei tule sellise "seenevihmana", tuleb nagu keegi oleks tilga vett pähe visanud :D Toode minuteada poelettidel enam müügil pole, aga võin ka eksida. Ise ei ostaks seda enam, kuna pole kiivrit pähe vaja. :) Võib-olla on võistlustantsijatel see soengutegemisel abiks. :)

3. Schwarzkopf GLISS KUR Hair Repair (Satin Brown Direct Repair Kur)


Taaskord on tegu ühe väga, väga vana tootega, mida enam poodidest ei leia. GLISS KUR-i tooted on minu arvates kõik väga head, nii on ka see juustesse jäetav palsam ülimalt hea. Palsamil on suurepärane lõhn, midagi šokolaadi laadset. Palsam ise nägi välja pruunikas. Alati kui seda juustesse panin, jäid mu käed nii mõnusalt siidiseks(hakka või kätekreemina kasutama :D), rääkimata juustest. See oli tõesti üks väga hea asi! :)

No comments:

Post a Comment