Friday 4 January 2013

Meigikapp tühjaks vol. 3 - keha

1. GARNIER Mineral Ultra Dry Ultimate Protection Anti-Perspirant


Üks lemmikutest! Üldse, kõik GARNIER-i deodorandid on väga, väga head. See on väga hea lõhnaga, ei jäta valgeid triipe ja kaitseb ülimalt hästi higistamise vastu. Soovitan soojalt! :)

2. Oriflame Midsummer Antiperspirant (woman)


Selle deodorandi soetasin kunagi ühe tädi käest, kellel olid sünnipäeval Oriflame-i tooted kaasas. Ostma meelitas mind just lõhn - selline suviselt magus. Hea asi selle deodorandi puhul on veel see, et ta ei jäta valgeid jälgi. Kuid muu annab soovida. Isiklikult ei ostaks seda enam, kuna see tundub mulle rohkem kui lõhnaõlirull :D

3. Wicked Witch


Selle ihupiima sain ühest kinkekomplektist jõulupakist, nagu ühtedel sugulastel ikka tavaks kinkida on :D Kuna firma on päris tundmatu, siis ei lootnud ma sellest mitte midagi. Imelik, et selle üldse kasutusele võtsin. Aga mul on väga hea meel, et üldse võtsin, sest tegelikult see on hüpersuperhea! :) Ihupiim jätab keha väga pehmeks ja SÄTENDAMA - poleks uskunud!!!! Lisaks on sellel veel niii mõnus lõhn :) 

4. Intense Wild Color BRONZE


Ma pole mingisugune solaariumis käiv mimm, aga kunagi, kui sai proovitud korra, otsustasin soetada selle solaariumikreemi. Selle kreemi valisin välja eelkõige pakendi välimuse pärast - nii ilus värv ja muster juu! :) Kreem ise oli selline läbipaistev, veidike kollaka/pruunika varjundiga. Kreem imendub mõnusalt sisse, ei jäta kleepuvaks ega rasvaseks. Lõhn on selle toote puhul veidi imelik, aga elab üle. Kusjuures, võrreldes teiste solaariumikreemidega, on see ikka ülimalt soodne! :) Kahjuks ei oska ma aga selle kaitsevõime kohta midagi öelda.

No comments:

Post a Comment