Sunday 6 January 2013

Meigikapp tühjaks vol. 5 - ripsmetušid

Kuna mul on päris palju ripsmetušše, mida ära visata, siis teekski nendest eraldi postituse.

1. LUMENE Natural Code


Kuna see ripsmetušš oli kunagi Selveri laadapäevadel jube odav, siis ma pidin selle ostma. See tušš on tegelikult hea küll, kes soovivad endale loomulikke ripsmeid, kuid ainuke halb asi on see, et ta määrib silmaaluseid jubedalt. Harjas on väga hea, sest on kummist(minu puhul väga oluline), pealekandmisel ei tule liigset tušši, täpselt parajalt, ripsmed ei kleepu kokku. Kui nüüd mõtlema hakata, siis mingit pikendusefekti tal samuti pole. Ma ei jõudnud seda väga palju kasutadagi, kui juba sai tühjaks?!?!

2. Oriflame Wonder Lash Mascara


Kuna sõbrannal oli see ripsmetušš enne mind, siis sain tema omaga katsetusi teha. Mulle hakkas see väga meeldima ja otsustasin endale kaa tellida selle. Ma ei pidanud selles ka hiljem pettuma! :) Ripsmetuši harjas on väga lahe, sest tal on nagu kaks eri poolt - ühelt poolt on harjased pikemad, teiselt poolt aga lühemad. Kõigepealt kandsin alati tuši peale lühemate harjastega ning seejärel kammisin ripsmed läbi pikemate harjastega, mis võtsid üleliigse tuši, eraldasid ripsmed ja kisusid ripsmed pikemaks. Tušš püsis terve päeva väga ilusti peal, ei pudenenud ega määrinud silmaaluseid. Kindlasti üks lemmikutest! :) Soovitaksin ka teistele!

3. Max Factor False Lash Effect Mascara


Kui me käisime üle-eelmine aasta perega Mallorcal, siis tagasitulles ostis ema lennujaamast Escada lõhna, millega sai ta kaasa selle ripsmetuši. Ema andis selle muidugi mulle. Mu sisetunne lausa karjus, et see on kindlasti hea ripsmetušš :D Ja nii see ongi! Selle pakend näeb juba jube kihvt välja. Harjas on päris võimas, selline priske kohe, ja väga hea muidugi - eraldab ripsmed. Tušš püsib veatult peal terve päeva(ja lausa öö), ei jäta musti silmaaluseid. Samuti on näha pikendusefekti - jeiiii! :) Kiidan selle ripsmetuši igati heaks, võite julgelt proovida!

4. Loreal Paris Telescopic Clean Definition Mascara


Taaskord sain ostmisidee sõbrannalt. Ja siinkohal tahaksin ma teda väga tänada, sest see ripsmetušš on jumalik!!!! For real! Armastan seda juba sellepärast nii väga, et see pikendab ripsmeid ikka väga jõhkralt, sellised nukuripsmed tulevad, et hoia ja keela :D Tušš püsib ilusti peal terve päeva, ei pudene, ei tee silmaaluseid mustaks. Harjas on väga hea, mis aitab suurepäraselt tušši peale kanda. Ka kõige äärmised ripsmed saavad ilusti värvitud. Soovitan sajaga seda ripsmetušši, kindlasti ei pea selles pettuma! :)

5. MAYBELLINE NEW YORK Pulse Perfection Vibrating Mascara


Sain selle ripsmetušši oma vennalt ja ta naiselt kingituseks. Eriliseks teeb selle ripsmetuši see, et tal on vibreerimisvõime, mis peaks ripsmed tegema väga ilusaks ja eraldatuks jnejne. Et seda vibreerimist tööle panna, tuleb hoida näppu pidevalt ühe nupu peal, mis on väga tüütu!!! Ja kusjuures, see vibreerimine ei anna mitte mingisugust tulemust! Harjased on kaa jube halvad ja tušš ise kaa. Väga ebaloomulik mulje jääb, ripsmed on lühikesed ja kokkukleepunud. Ainukene hea asi tuši juures on selle püsivus. Ei soovita seda ripsmetuši osta, kui seda üldse veel müügil on?!

No comments:

Post a Comment