Friday 22 November 2013

Eveline küünetugevdaja

Kuna mu töö rikkus mu küüned totaalselt ära - nii haprad, kihilised, täiesti elutud - siis pidin ma kiiremas korras leidma endale hea abivahendi. Täna räägiksingi sellest abimehest lähemalt! :)
Pakendi info
Multivitamiiniga küünepalsam kaltsiumi ja kollageeniga.
Mitmeotstarbeline tugevdava toimega palsam vitamiinide, kaltsiumi ja kollageeniga. Ideaalne hooldus habraste, kahjustatud ja lõhenenud küüntele. Küüned muutuvad juba peale 10. päevast kasutamist erakordselt tugevaks, elastseks ja kauniks. Titaani ja teemanti sisaldav tugevdav palsam tekitab küüneplaadi pinnale ülitugeva kihi, mis kaitseb pinda hapruse, rabeduse ja vigastuste eest. Palsam tugevdab ja niisutab küüsi andes neile elastse ja terve välimuse.

Pakend ja selle sisu
Pudel oli ühe karbi sees, mis on väga tore, sest nii ei saa keegi seda poes avada. Samas tekitab see tunde, et see on väärtuslik ja kallis asi, mida tuleb veel omakorda ilusti kaitsta.
Pudel näeb täitsa tavaline välja, mis on normaalne, sest ta ei olegi mingi glamuurne iluasi. Ta on ikkagi ravim, mis ei pea hiilgama oma välimusega. Pudel on piklik ja väga käepärane.
Palsam näeb välja nagu paksendatud piim, kuid küüntel näeb välja täiesti läbipaistev. Mingit erilist lõhna pole täheldanud sellel.

Arvamus
See on tõesti üks imeline toode!
Juba kahest korrast palsami pealekandmisest piisas. Mu küüned olid palju tugevamad, hakkasid kasvama jälle nagu varem, enam ei tulnud kihte ära. Küüneplaat oli väga mõnus sile ja läikis veidi.
Mul on nii palju häid emotsioone selle suhtes, et mai oska neid kuidagi kokku panna ja teile edasi anda :D See teeb tõesti kõike, mida üks tugevdaja tegema peaks. Peale selle, see on palju odavam, kui teiste firmade omad.

Kokkuvõtteks
Kui teil on vaja küüned korda saada, siis julgen seda soovitada! See on tõesti hea nii omaduste kui hinna poolest.

No comments:

Post a Comment