Sunday 17 November 2013

Tahe Botanic Keratin Gold Shampoo

Pakendi info
Üliõrna koostisega šampoon, mis muudab juuksed siidiseks, pehmeks ja lisab neile volüümi. Juuksed muutuvad kergelt käsitsetavateks, sirgeteks ja rikkalikeks. Toode "lukustab" ja peegeldab looduslikku valgust, muutes juuksed kaunilt läikivaiks.

Pakend ja selle sisu
Mulle meeldib selle šampooni kuldse-musta kombinatsioon. Tekitab sellist luksuslikku tunnet.
Eriti huvitavaks teeb tema kaldlõikes olev kork, mida on äärmiselt lihtne avada ja sulgeda. Pildilt on veidi näha kaa, et korgil on selline kaarjas kuju, kuhu sõrm täpselt haakub ja avab selle imelihtsalt.
Šampoon ise on kuldse tooniga, millel pole väga tugevat lõhna. Selline mahe, mis sobib ilmselt ka lõhnatundlikematele inimestele.

Arvamus
Kui hakkasin selle šampooniga siis pead pesema, ehmusid koheselt jubedalt ära. See šampoon oli kuidagi nii paks ja üldse ei läinud vahtu. Panin siis alguses natukene vett pähe, et tekitada vahtu, kuid ega väga midagi ei aidanud. Siis panin šampooni ikka mõnuga juurde, aga ikka ei midagi. Kartsin nii väga, et juuksed jäävadki nüüd mustaks. Aga võta näpust, ei jäänudki! Hirm oli asjata.
Pärast pesu on juuksed tõesti väga kergesti kammitavad, sirged ja siidised. Täheldasin isegi mõningat volüümi, mitte küll suurt, kuid siiski oli tore näha, et juuksed polnud peadligi hoidvad vaid ikka kõrgemalpool. Kuid natuke kahju on sellest, et see šampoon ei jäta väga mitte mingisugust lõhna juustesse. Kuid egas see siis polegi esmatähtis.

Kokkuvõtteks
Minu arvates tasus ära selle šampooni ost! Tahaksin kindlasti proovida ka mõnd teist toodet sellest sarjast.

2 comments:

  1. Minu arust just jätab see šampoon juuksed mõnusalt lõhnama, pole tugev lõhn kuid siiski. Eriti kui veel palsamit ka kasutada ja vahel õli :) Siis on juuksed imelised!

    ReplyDelete
  2. Tead, võib-olla tõesti. Pean tunnistama, et mul pikemat aega nohu ja ilmselt seetõttu on mu lõhnameeled kadunud :D
    Ja tahaksin ise ka proovida muid tooteid Tahelt :)

    ReplyDelete