Wednesday 22 January 2014

GOSH Catchy Eyes Mascara

Olen tušši saanud nüüd mõnda aega katsetada ja arvamus tootest on järgmine:
Mulle meeldib see armas roosa värv ja lihtne kujundus - see oli ka ju üks põhjustest, miks ma ta ostsin.
Ripsmetušil on kummist hari, mille ühel poolel on väiksemad harjakesed ja teisel poolel pikemad harjakesed. Võib-olla on isegi vale öelda, et ühel pool on lühemad ja teisel pool pikemad harjased, kuid tal on selline kumer kuju, mis jätab sellise efekti, seetõttu räägin ka edaspidi lühematest-pikematest harjakestest. Kummist hari on üleüldse alati väga hea, kuid see on eriti hea, et tal kaks erinevat poolt on. See teeb ripsmete harjamise väga mugavaks. Alumiste ripsmete värvimiseks sobib ideaalselt väiksema harjakeste pool, mis ei võimalda sul ka silmaaluseid ära värvida. Samas saab väiksemate harjakestega lisada ülemistele ripsmetele kumerust ja pikemate harjakestega anda volüümi ja tihedust.
Alguses olin toote suhtes väga pettunud, sest kuna mul on niigi lühikesed ripsmed, siis ma ei taha, et tušš lihtsalt värviks neid üle. Pealegi toote nimigi nagu lubaks pilkupüüdvaid seksikaid silmi?! Hiljem aga juhtus ime ja see maalis tõepoolest sellised suured pilkupüüdvad silmad. Ripsmed olid väga pikad ja tihedad, sealjuures aga väga hästi eraldatud. Võib arvata, et selliste ripsmete iseloomustuses kõlaks ka sõna "võlts", kuid ei, selle toote puhul ei saa seda väita. Ripsmed näevad väga loomulikud välja, kuid samas ka väga kiisulikud.
Püsivus on tootel täitsa okei, aga kui natukene rohkem silmi hõõruda, siis on pandasilmad garanteeritud. Kuna see ei jäta ripsmeid üldse raskeks, siis tekib vahest tunne, et polegi nagu midagi peal ja lihtsalt tõmbadki käega üle silma. Maha tuleb see väga lihtsalt - isegi ainuüksi veest piisab.
Ostaksin seda toodet kindlasti veel, kui sellel oleks sama hea hind nagu tookord oli. Kusjuures, kel soovi on, siis nägin, et Tartu Kaubamaja ilumaailmas on praegu see 3 eurot! ;)

Kas olete antud toodet proovinud? Kuidas Teile meeldis?

No comments:

Post a Comment