Friday 4 October 2013

Septembrikuu tühjendus

Oktoober on juba kiiruga peale hakanud ning nüüd oleks õige aeg teha ära Septembrikuu tühjenduse postituse. Lootsin ära kasutada rohkem tooteid, kuid seekord läks nii :)

1. GLISS KUR - šampoon
Üks väga, väga hea šampoon. Peale pesu näevad juuksed välja sellised nagu oleks just juuksuri juurest tulnud. Juuksed on tõsiselt pehmed ja siidised. Eriti meeldib mulle veel ka lõhn - jumalik! :)
Soovitan!

2. GARNIER - hügieeniline huulepulk
Täiesti tavaline hügieeniline huulepulk, mis ei tekita VAU-efekti. Teeb huuled pehmeks küll ja lõhnab ka hästi, kuid rohkem seda ei osta.

3. L'OREAL - meigieemaldaja
L'oreal-i tooted, nagu ikka, on head. Sellel tootel on kohe märgata 2 kihti vedelikku, millest ülemine on õlisema koostisega ning seetõttu  lubab see toode maha võtta ka veekindla ja kauapüsiva meigi. Lubatut ta tõepoolest teeb ka suurepäraselt. Kuid mulle ei meeldi selle meigieemaldaja juures see, et ta jätab silmad siiski õliseks. Üleüldse, minumeelest kaob sellest meigieemaldajast kõigepealt pealmine õlikiht ning kui see otsas, siis hakkab alles teist poolt normaalselt tulema. Muidu töötab hästi, kuid jah, see häirib veidi ning seetõttu seda uuesti ei osta.

4. Butterfly Kisses - dušigeel
Dušigeeli pakend ja sisu näeb välja väga armas, selline õrn ja naiselik. Kuid siiski see toode mulle ei meeldinud. Esiteks, lõhn oli suhteliselt ebameeldiv - tugev ja vänge lillelõhn. Teiseks, see oli kehale kuidagi vastuvõetamatu, ei olnud nahaga pehme ja õrn, mida küll tootekirjelduses lubati. Aga siiski sai see kasutatud, sest see oli abivahendiks mõnede pisemate riiete käsitsi pesemisel! :D

5. Vene kätekreem
Võib arvata, et odava kätekreemi taga peitub halb sisu, kuid nii see pole. See on üks tõsiselt hea kätekreem!! Seda võiks isegi võrrelda kallimate firmade omadega. Toode niisutab käsi väga hästi, jätab nad siidiselt pehmeks ning kätele jääb külge ka mõnus kummeli lõhn. 
Soovitan soojalt!

6. Fa - deodorandid
EI, ma ei ole higikoll, mida võiks pildi järgi arvata :D
 Selle vasakpoolse roosa tühja deodorandi pudeli leidsin kapist ning mõtlesin, et milleks seda niisama minema visata, kui võiks anda teile sellest ülevaate. Seega, see deodorant lõhnab imehästi! Üks paremini lõhnavaid deodorante üldse vist :) Tegi oma tööd korralikult ning mis peamine - ei jätnud ühtki valget triipu.
Keskmise deodorandi pära sain sõbrannalt, kes sõitis kaugele 7 maa ja mere taha ning kellel oli kahju seda ära visata :D Kui aus olla, siis mulle väga ei meeldinud see. Lõhn oli juba minu jaoks natuke naljakas ja kõige rohkem häiris see, et ta jättis kaenlaalused nagu... jogurtiseks - HAHA :D Tundub, et nimi vastab tõele :D
Sport deodorandis oli kaa väheke veel sees, kuna vahetasin pihustatava deodorandi tavalise vastu. Alguses ma vihkasin seda deodoranti, nagu reaalselt :D Ta jättis igale mustale asjale valged jutid sisse, millest lahti saada oli raske. Kuid kasutamist jätta kuidagi ei saanud, sest see lõhnas niiiii hästi ja ei jätnud kaenlaaluseid üldse märjaks nagu mõnede deodorantide puhul võib märgata. Hiljem selle juurde tagasi pöördudes oli aga üllatus suur, kuna ta ei jätnud enam ühtki triipu -jeeiii! Kuid ostma seda uuesti siiski ei hakka. 

2 comments:

  1. Mul on ka selline meigieemaldaja, kus on kaks kihti ja tegelikult peaks seda enne igat kasutamist loksutama nii, et need kihid seguneksid ja siis saavad mõlemad kihid korraga otsa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures, ma loksutasin seda küll, aga see ei aitand midagi :( vahepeal läksin närvi ja panin turboloksutuse sisse, aga ikkagi :D ju mul halb mõju sellele tootele..

      Delete